Ehdolla vuoden valokuvaajaksi???

No huhhuh! Ei voi muuten kuvailla tätä fiilistä!

Spine X Awards on joka vuotinen palkintojen jako gaala jossa palkitaan edellisen talven parhaimmat jotenkin lumilautailuun liittyvät ihmiset. Palkitaan: valokuvaajia, pro laskijoita, suomi pro laskijoita, videokuvaajia, tiimejä jne. Spine X Awardsit järjestetään aina board expojen aikaan, lauantai päivänä.

img_5109

Joskus ollaan kaverini Kalle Järvilehdon kanssa vitsailtu expojen aikaan että vielä jonain päivänä me pokataan molemmat sieltä palkinnot! Kalle vuoden lautailijana ja mä vuoden valokuvaajana! Kallella olisi todella hyvät mahdollisuudet voittaa kun hän tekee kuitenkin jo työkseen laskemista. Minä nyt otan vain silloin tällöin snoukka kuvia, mutta onhan se mukavaa kyllä! Kalle on ollut jo useampana vuotena ehdolla mutta nyt, tänä vuonna minäkin pääsin ehdolle!

Tuntuu aika hullulta kun oma nimi on siellä ammattikuvaajien joukossa. Monet kuvaajat jotka on ehdolla niin niiden kuvia on julkaistu monia kansainvälisissä lautailu lehdissä ja mainoksissa. Ja sitten siellä on Pääkkösen Ville Vuokatista! Aika hullua! Sattui aika hyvin tuo aikataulu kun Rajala GO tapahtuma ja ambassador 2016 julkistaminen on ensin ja vielä illalla sitten spine Awardsit! Marraskuu alkaa juhlien!

 

img_7582 img_9406-4

Mutta ei mulla muuta tähän postaukseen ollut.. Tommonen pikku fiilistely juttu vaan!
Ei muut kun nyt äänestämään tänne http://spinemag.fi/2016/10/spine-x-awards-2016-aanestys/

 

Ville Pääkkönen

Kuvaava extreme-lajien harrastaja. Lähimpänä sydäntä ovat kesäisin wake- ja kiteboarding ja talvella laskettelu ja niin ikään kiteboarding. Ville kuvaa urheilun lisäksi mielellään myös luontoa. Ville on kohtalaisen nuoresta iästään huolimatta tehnyt yhteistyötä useamman ulkomaalaisen tahon kanssa ja suuret, miljoonien seuraajien Instagram-sivut ovat jakaneet hänen kuviaan. Viimeisimpänä brittiläisen The Mirrorin tekemä juttu Villestä ja hänen karhukuvastaan. ”Hyvä kuva tai video on sellainen, että kun sitä katsoo, siitä saa hyvän fiiliksen! Esimerkiksi hyvä laskukuva on sellainen, että sen nähdessään haluaa itsekin heti lähteä laskemaan!”