Etelän reissun raportti

Lähdin maanantai aamuna kohti Helsinkiä mukanani uusi Sonyn kalusto.

DSC00668

Wake surffista tuli varmasti nättiä videoo!

Herätys oli aikaisin sillä juna lähti jo 6.33 Kajaanista kohti Helsinkiä. Juna oli Helsingissä puolen päivän jälkeen. Kävin tsekkaa hotellin siitä keskustasta ja vein sinne osan kamoista jonka jälkeen kävin vähän kuvailee oravia ja lintuja. Tuli ihan hyviä kuvia, alla muutama.IMG_3210IMG_9655

Kuvailujen jälkeen kävin vähän shoppailemassa Jujukkaan kaupalla punavuoressa. Jos vesiurheilu kiinnostaa niin sinne kannattaa olla kyllä yhteyksissä. Löysin sieltä uudet sortsit ja pari paitaa. Shoppailusta selvittyäni kävin syömässä hyvin ja suuntasin hotellille nukkumaan.

Tiistai aamuna lähdettiin porukalla kohti Turkua. Matkustimme junalla ja taksilla jonnekkin päin turun rannikkoa. Siellä oli vene vastassa joka oli ihan kunnon wake vene! Tehtäväksi saimme ottaa wake, wakesurffi, slämi ja fiilistely kuvan. Yksi jokaista joista pitää tehdä 1×1 suhteella kollaasi. (kuvat tulevat äänestettäväksi taas tänne sivulle) Siinä vaiheessa oli sellanen fiilis että otetaan äkkiä kuvat että pääsee itekki kokeilee tuota hommaa! Kelikään ei ollut mikään paha, 25 lämmintä ja aurinko paistoi selkeältä taivaalta. Kuvat otettiin jonka jälkeen käytiin tankkaamassa vene ja me kaikki päästiin myös kokeilemaan surffia ja vene wakea. En ollut koskaan aikaisemmin kokeillut kumpaakaan joten olihan se ihan mielenkiintoinen kokemus! Wakea olen vetänyt jonkin verran kaapelissa mutta veneen perässä se oli ihan oma lajinsa. Valitettavasti lauta oli joltain 90 luvulta kun ei omaa lautaa älynnyt ottaa mukaan niin ei vielä ainakaan napannut toi vene wake. Mutta se wakesurffi! Se oli siistiä se! Siinäkin oli omat haasteensa kun veneen vasemmalla puolella oli parempi aalto niin minun piti mennä just heikompi jalka edellä eli switzinä mutta kyllä se rupes muutaman kerran jälkeen onnistumaan! Se oli kyllä älyttömän siisti fiilis kun siinä pääsi menemään ilman narua. Kun kaikki oli saanut vetää veneen perässä tarpeeksi niin suuntasimme hotellille ja siitä pika pikaa syömään. Täytyy taas myöntää että olihan se hyvää ruokaa ja seurakin oli kohdallaan! Siinä syötiin pitkän kaavan mukaan jonka jälkeen olikin kello jo niin paljon että lähdettiin hotellille päin kävelemään.

Keskiviikko aamuna lähdin 11.30 junalla kohti Helsinkiä ja siitä kohti Kajaania. Matkalla oli hyvin aikaa käydä kuvia läpi ja kyllähän sieltä ihan hauskoja ruutuja löytyi!
Nyt ei muuta kuin seuraavaa reissua odottelemaan! (:

Vielä vesiurheiluista muutama ruutu!

DSC00130

Hyvin lentää aallosta aaltoon!

DSC00464

Tuomas löysi vissiin kolikon pohjasta kun sukelsi noin?

DSC01025

ristiaallokosta pääsee hyvin ilmaan kun osuu ajoitus vain kohdalleen!

Ville Pääkkönen

Kuvaava extreme-lajien harrastaja. Lähimpänä sydäntä ovat kesäisin wake- ja kiteboarding ja talvella laskettelu ja niin ikään kiteboarding. Ville kuvaa urheilun lisäksi mielellään myös luontoa. Ville on kohtalaisen nuoresta iästään huolimatta tehnyt yhteistyötä useamman ulkomaalaisen tahon kanssa ja suuret, miljoonien seuraajien Instagram-sivut ovat jakaneet hänen kuviaan. Viimeisimpänä brittiläisen The Mirrorin tekemä juttu Villestä ja hänen karhukuvastaan. ”Hyvä kuva tai video on sellainen, että kun sitä katsoo, siitä saa hyvän fiiliksen! Esimerkiksi hyvä laskukuva on sellainen, että sen nähdessään haluaa itsekin heti lähteä laskemaan!”