Jan Viljanen – Terveiset Karibialta

???? iPhone 7 + Afterlight
Kuulin pääsystäni Rajalan kilpailuun juuri ennen matkaani Puerto Ricoon. Luin ensimmäiset tehtävät sähköpostistani lauantai aamuna ennen suuntaamista San Juanin vanhaan kaupunkiin. Ensimmäisenä tehtävänä oli ottaa omakuva. San Juanin värikkäät rakennukset tarjosivat paljon upeita taustoja kuvaan. Nähdessäni tämän seinän päätin spontaanisti ottaa selfien puhelimellani, jota teen todella harvoin. Hyppäsin palmupensaiden väliin ja kurotin käteni mahdollisimman pitkälle saadakseni lehdet kehystämään kuvaa. Sitten vaan odotin sopivaa valoa ja nappasin kuvan.

???? Mavic Pro + Afterlight
Puerto Ricon matkallani olen nähnyt ja tallentanut paljon hienoa luontoa maassa, merellä ja taivaassa. Parhaan luontokuvan valinta oli vaikeaa ja halusin odottaa matkan loppuun asti ennen lopullista valintaa. Tämä kuva syntyikin matkan viimeisenä päivänä, jolloin päädyimme Puerto Nuevon rannalle, joka osoittautui erittäin kuvaukselliseksi ja muutenkin hienoksi paikaksi. Lensin kuvauskopterilla rantaviivaa pitkin ja etsin sopivaa kalliomuodostelmaa, johon aallot iskeytyvät hyvin.

???? LUMIX FZ300 + Afterlight
Tutustuessamme San Juanin vanhaan kaupunkiin, kävimme myös El Morron linnoituksella. El Morro tarkoittaa korkeinta kohtaa eli kukkulaa, jonne linnoitus on rakennettu. Linnoituksen ympäröimä nurmikenttä on suosittu piknik alue ja sopivan tuulinen leijan lennätykseen. Seurasin isoäidin ja lapsenlapsen leijan lennätystä 4K Photo kuvaustilassa 30 kuvaa sekunnissa ja valitsin tämän hetken parhaana. Kuvassa on kirjaimellisesti leikitelty valoilla ja varjolla, kuten tehtävänanto pyysi.

Lisää kuviani Puerto Ricosta: instagram.com/jstvsl

Katso vlogini Puerto Ricosta!

Oma blogini: janviljanen.fi

Toinen tehtäväni