Kirjoita oma tarinasi

Jan Viljanen - Rajala Ambassador 2017.3

Vanhat rutiinit ja arjen kiireet saavat elämäsi tuntumaan usein riittämättömältä. Kuljet jatkuvasti samoja reittejä tuijottaen älypuhelintasi. Haet pakoa todellisuudestasi ja seuraat somessa muiden täydelliseltä näyttävää elämää. Miksi sinä et voisi kirjoittaa omasta elämästäsi parempaa?

Jan Viljanen - Rajala Ambassador 2017.3

Nosta katseesi pois ruudusta ja aloita oma tarinasi! Lähde ulos tutkimaan ympäristöäsi uusin silmin. Sinun ei edes tarvitse mennä kauas pakoon kiireitäsi. Lähelläsi on hieno luonto, jota et näe katsoessasi alaspäin.

Jan Viljanen - Rajala Ambassador 2017.3

Avaa silmäsi ja hengitä! Löydä rauha luonnosta ja unohda hetkeksi kaikki muu. Elämäsi on tarkoitettu elettäväksi. Sinä voit valita luetko muiden tarinaa ja elät heidän kuvien kautta vai kirjoitatko omaa tarinaasi.

Jan Viljanen - Rajala Ambassador 2017.3

Inspiroi myös muita positiiviseen muutokseen. Tallenna se hetki jolloin löydät ilon. Laita sitten puhelin taskuusi ja nauti luonnosta. Kuvan ehdit jakaa myöhemminkin. Tärkeintä on keskittyä siihen hetkeen ja arvostaa pieniä asioita, jotka tekevät omasta elämästäsi rikkaampaa.

Jan Viljanen - Rajala Ambassador 2017.3

Minä tajusin tätä tarinaa miettiessäni, että en löydä tarinan aihetta katsomalla muiden kuvia ja lukemalla heidän eeppisiä tarinoita. Minun ei myöskään tarvinnut matkustaa maailman toiselle puolelle löytääkseni jotain hienoa. En ollut koskaan aiemmin käynyt Helsingin Vuosaaren lähellä sijaitsevalla Särkkäniemen luonnonsuojelualueella, vaikka paikka on vain puolen tunnin matkan päässä kotoani. Kun pääsimme paikalle mallini Piritan kanssa, olin täydellisesti yllättynyt alueen hienosta luonnosta. Tämä oli loistava muistutus myös itselleni siitä, miten meidän kaikkien tulisi arvostaa enemmän läheltämme löytyviä asioita!

Jan Viljanen - Rajala Ambassador 2017.3

Kuvat ja teksti: Jan Viljanen
Malli: Pirita Pesu
???? LUMIX GX8 & 12-35mm f/2.835-100mm f/2.8 + Lightroom
Lisää kuviani Instagramissa: @JSTVSL
Lisää tekstiä blogissani: JanViljanen.fi