Mistä kaikki alkoi?

Ajattelin, että tässä vaiheessa olisi hauska näyttää teille mistä kaikki alkoi ja mikä sai mut osallistumaan Rajala Ambassador -kilpailuun.

Siskoni vinkkasi ensimmäisen kerran vuonna 2015 Ambassador -kilpailusta ja reaktioni taisi olla naurua ja totesin, että niin varmaan. Jäin kuitenkin seuraamaan kilpailun etenemistä Mintun MAMI GOGO  -blogista ja mielenkiintoni heräsi entisestään. Muistan ajatelleeni hiljaa mielessäni, että vitsi olisi magee olla tuollaisessa kilpailussa mukana. Se taisi olla marras- tai joulukuu 2016, kun sitten eksyin Rajalan verkkokauppaan ja sitä kautta Ambassador sivuille. En ollut todellakaan ajatellut osallistua koko skabaan, mutta esittelytekstissä yksi lause muutti mieleni.

”Kaikessa ei tarvitse olla mestari, mutta halukkuutta uuden oppimiseen ja luovien sisältöjen tuottamiseen tarvitaan kisassa pärjätäkseen.”

Siitä se ajatus sitten lähti ja tein joululomalla hakuvideon.

Ei mennyt kauaa, kun idea hakuvideoon oli valmiina ja joulukuu menikin sitä väkertäessä. En ollut juurikaan editoinut videoita ja se oli oikeastaan ensimmäinen pitkä pätkä, jonka tein. Visio pysyi kirkkaana koko matkan ja lopputulos oli aika pitkälti juuri sitä mitä halusin.

Osaan mentoreista olin törmännyt aiemmin, mutta suurin osa oli uusia tuttavuuksia. Lähdin tekemään pientä tutkimusmatkaa heidän instagram -tileille ja päädyin valitsemaan jokaisen feedistä yhden kuvan, jota ns. matkin omalla tyylilläni. Suoraan sanottuna mua naurattaa näin jälkeen päin koko hakuvideo ja nauratti oikeastaan silloinkin. En kuitenkaan muuttaisi siinä yhtään mitään :).

Tässä kuvat ja tekstit, jotka valitsin mentoreiden instagram feedeistä.

Sen jälkeen otin itsestäni kuvan, joka liittyi jokaisen mentorin aiheeseen ja lisäsin videon perään.

HANNA RÅST

DANIEL TAIPALE

 NATALIA TOLMATSOVA

KONSTA PUNKKA

PETRI MAST

ANTTI KARPPINEN

LAWRENCE DOLKART

Ja hyvät naiset ja herrat. Tässä mun hakuvideo Rajala Ambassador 2017 -kilpailuun.

 

Elämää ei kannata ottaa turhan vakavasti ;).

Hauskaa lauantaita kaikille.

Samira