Mustavalkoinen potrettikuva

Mustavalkoiset kuvat ovat aina kiehtoneet minua ja ne herättävät minussa aina paljon ajatuksia ja tunteita. Mustavalkoiset kuvat ovat myös hyvin ajattomia ja sen takia päätin että potrettini tulisi olemaan mustavalkoinen.

Päätin rajata alkuperäisen kuvan koska halusin että se muistuttaisi enemmän potrettikuvaa. Lisäsin myös valoisuutta kuvaan, sillä kuva on otettu auringonlaskun aikana ja täten vähän tumma. Lisäämällä valoisuutta, kuvasta tuli raikkaamman näköinen.

Halusin, että kuva minusta olisi hyvin rento ja yksinkertainen. Tämän takia valitsin kuvauspaikaksi rannan. Se on paikka minne hakeudun kun haluan rentoutua tai vaikka pohtimaan eri asioita, enkä hakeudu vain ulkomailla rannalle vaan myös ihan koti Suomessakin. Kuvauspaikka kertoo samalla paljon minustakin ja siitä kuinka tärkeätä minulle on aina olla lähellä merta ja järviä, sillä minä en yksinkertaisesti viihdy paikassa tai kaupungissa pitkään ilman sitä.

Tavoitteeni oli että sekä itse kuva että kuvauspaikka kuvailisi minua, heijastaisi kuinka ihana ranta on ja mitä ranta, meri ja järvi saa minut tuntemaan.

(Canon 70D+18-55mm+Canon RC-6 kaukolaukaisin)