Videokuvausta koko kesä!

Moni teistä varmasti tietääkin että kun en ole kuvaamassa niin olen todennäköisesti vesiurheilemassa. Tänään on julkaistu kesän kooste wakeboardauksesta.

Harrastan aktiivisesti valokuvauksen lisäksi myös vesiurheilu lajeja. Lähinnä vesilautailua eli wakeboardausta ja leijalautailu eli kiteboardausta. Wake hommia on paljon helpompi kuvata joten tein siitä ns. Season editin. Yleensä olen kameran takapuolella kuvaamassa ja säätämässä asetuksia mutta nyt annoin kameran Ellalle ja milloin kenellekkin ja yritin säätää asetukset kohilleen ja sanoin että kuvaa minua. Onhan siinä omat haasteet kun on omassa mielessä tietty visio miten haluaa kuvata mutta sitä on toisinaan aika vaikea selittää toiselle. Kuitenkin sain sellaista videota mitä halusin ja sain siitä editoitua ihan hyvän pätkän

.img_0052-2

Niille jotka haluaa tietää pätkän kuvauksesta niin se on kuvattu pääosin Sony A6300 kameralla. Muutamia klippejä on kuvattu Canon 5D Mark III rungolla (huomaa huonommasta kuvalaadusta). Ilma kuvat on kuvattu DJI Phantom 3 professional dronella. Alun temppu shotit on kuvattu Canon 5D Mark IV rungolla. Kameroista sen verran että sonyssä on paras koko/kuvanlaatu suhde. Kamera olisi todella hyvä reissu kamera. Sony kuitenkin häviää minusta 5D Mark IV:n kuvan laadulle. Uusi Canon tuottaa todella terävää kuvaa! Joten jos jaksaa kantaa yhtään enemmän kamera tavaraa niin suosittelen kyllä Canonia.

Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia temppuja ja talven reissuja.

Iso kiitos vielä täälläkin: Kuvaajille, kaapelin operoijille, Ellalle, Liquid Force Finland, Jujukas, GR8 wake Jyväskylä, Vuokatin vesiurheilukeskus a.k.a. swamp park ja kaikille muille kamuille!

Ja se video! Nauttikaa!

 

Ville Pääkkönen

Kuvaava extreme-lajien harrastaja. Lähimpänä sydäntä ovat kesäisin wake- ja kiteboarding ja talvella laskettelu ja niin ikään kiteboarding. Ville kuvaa urheilun lisäksi mielellään myös luontoa. Ville on kohtalaisen nuoresta iästään huolimatta tehnyt yhteistyötä useamman ulkomaalaisen tahon kanssa ja suuret, miljoonien seuraajien Instagram-sivut ovat jakaneet hänen kuviaan. Viimeisimpänä brittiläisen The Mirrorin tekemä juttu Villestä ja hänen karhukuvastaan. ”Hyvä kuva tai video on sellainen, että kun sitä katsoo, siitä saa hyvän fiiliksen! Esimerkiksi hyvä laskukuva on sellainen, että sen nähdessään haluaa itsekin heti lähteä laskemaan!”