Mitä sinä sitten teet kun olet yksin kotona?

Pannullinen kahvia, aamupala saa odottaa. Aikaa on vain pari tuntia, olen jo valmiiksi myöhässä kuvien kanssa ja pitäis mennä duuniinkin. Mitä teen?

Etsin netistä hauskimpia videoita joita muistan nähneeni. Paras on ehdottomasti jääkarhuasuinen lätkämaskotti, joka liukastelee jäällä. Mulle ihmiskuvaamisessa yksi tärkeimmistä jutuista on aito tunne – myös selfieissä. Pian olen videoiden ansiosta lattiallakierimismoodissa, joten nauru on ainakin aitoa. Kahvipärinöillä lienee myös osuutta asiaan. Itselaukaisija saa laukoa kuvia sarjatulituksella. Hervottomien kaksoisleukakuvien seasta löytyy onneksi säädyllinen kuva, jossa hiukset lentelevät railakkaasti naurufiilistä korostaen. Rakastan kuvia, jotka saavat täysin arkisen hetken tuntumaan ihmeelliseltä ja tässä pyrinkin juuri sellaiseen. Jopa tuo pahoinvoiva Nalle Puh näyttää siltä ettei elämä olekaan ihan hirveää.

Sitten. Vettä naamaan ja pitkä valotusaika. Toivon, että saan pidettyä kaiken päätä lukuunottamatta vakaana, ettei koko hahmo ole heiluvainen. Toive toteutuu yllättäen jo toisella vedenkaatokerralla! Seison muuten kylpyvadissa, ettei vesi pilaa parkettia.  Päädyn pitämään ilmeen mahdollisimman neutraalina, koska tuntuu, että liiallinen ilmeikkyys veisi kuvan aktilta ja yksityiskohdilta huomiota.

Näiden kuvien takana on mielettömän hauskat sessiot, pitäisi varmaan joskus ottaa behind the scenes -matskua että tietäisivät kämppiksetkin mitä täällä tapahtuu niiden poissaollessa.

Oon kyllä erittäin iloinen ja kiitollinen tämän kilpailun tuomasta inspiraatiosta.

Kiitti tyypit, nähdään!